Hvordan deaktiverer jeg Norton Idle Time Optimizer?




Har du nylig kjøpt en teknologisk enhet som du skal bruke til forskjellige formål med stor margin? Hvis svaret er ja, er en av de første tingene du må gjøre å lære om hvordan et antivirusprogram kan gjøre ting bedre for deg.

Selv om det er mange tilgjengelige alternativer i dag, er Norton den beste du kan velge. Det er en type beskyttelsessystem som du kan installere på hvilken som helst enhet for å beskytte den mot virus, skadelig programvare og farlige hackere. Som et resultat bør du huske på å vite mer om hvordan denne applikasjonen og dens funksjoner fungerer med veiledning fra Norton støtte teamet så snart som mulig.

En av hovedgrunnene til at du bør velge denne plattformen er at den vil gi deg funksjoner som du vil kunne tilpasse deretter. Ikke bare det, men den har også mange tilleggsprodukter som du kan abonnere på hvis du vil forbedre sikkerheten din.

Er dette en av de første gangene du har prøvd å finne ut hvordan du laster ned og setter opp et pålitelig antivirusprogram som Norton på datamaskinen, bærbar PC eller smarttelefon? Hvis svaret er ja, er du kanskje ikke sikker på hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne.

Men er det en god nok grunn for deg til å gi opp? Nei. Det er fordi Norton tekniske støtte team kan gjøre ting enklere for deg uten problemer. Alt du trenger å gjøre er å ringe, sende tekstmeldinger, e-post eller live chat med dem når du har tid.

Bortsett fra det er det noen få trinn du kan bruke for å deaktivere Norton Idle Time Optimizer. De er:

  • Det første trinnet i denne prosedyren er å åpne Norton applikasjonen på smarttelefonen eller den bærbare datamaskinen
  • Når hjemmesiden åpnes på skjermen, velg vinduet Enhetssikkerhet
  • Trykk på Innstillinger-flisen umiddelbart, og trykk deretter på Administrative Settings-knappen
  • En liste over alternativer vises foran deg, trykk på fanen Idle Time Optimizer
  • Slå den av tilsvarende og lagre endringene umiddelbart

Ring Norton kundestøtte nummer hvis du har flere spørsmål eller tvil.

Relatert artikkel- Hvordan aktiverer jeg Norton Idle Time Optimizer?



Popular posts from this blog

Hvordan fikser jeg feil 8504 i Norton 360?

Hvordan aktiverer jeg Norton Data Protector?

Hvordan deaktivere Norton Bakgrunnsoppgaver?